auto-lease

Waarom leasen de toekomst is.

Tegenwoordig zien we veel leaseauto’s op de weg sterker nog we denken dat 80% van de auto’s op de nederlandse wegen een lease auto is. Leasen vanuit bedrijven is ook zeer aantrekkelijk om aan te bieden als werkgever. Maar waarom is dit nou precies? In dit blog proberen we je antwoord te geven op deze vragen in de hoop dat het wat duidelijker wordt allemaal omdat we merken dat er veel vragen over dit onderwerp zijn.

Voordelen van een lease auto rijden

Stel nou dat je genoeg geld voor een nieuwe auto hebt gespaard en dat je daar ook echt aan toe bent. Dan kan je er voor kiezen om een nieuwe auto te kopen met dat geld,dat is allemaal leuk maar dat geld ben je in 1 klap kwijt. Dat is natuurlijk redelijk zonde dat je het in 1x allemaal kwijt bent. Een oplossing daarvoor is gaan leasen dan rij je een gloednieuwe auto en betaal je de auto gewoon elke maand met een gedeelte van dat geld. Dit heeft 2 voordelen en dat is dat je wel een nieuwe auto rijd en niet meteen al je geld kwijt bent waardoor je dus kan blijven sparen. 

Leasecontract overnemen.

Wat is het voordeel van een lease contract overnemen? Een lease contract loopt natuurlijk 2 jaar en dan kan je ervoor kiezen om een nieuw contract met een nieuwe auto te starten. Maar je kan er ook voor kiezen om voor een lager bedrag per maand de auto te blijven rijden, de auto is toch nog prima na 2 jaar gebruik. Dit is voordeliger voor jezelf omdat bij een nieuw contract met een nieuwe auto je 100% meer zou gaan betalen. Ook kan het zijn dat je geen hypotheek kunt krijgen omdat je een lease auto hebt. Er zijn verschillende redenen waarom mensen van hun lease contract af willen en gelukkig zijn er mogelijkheden om er vanaf te komen.

Voor meer info over lease contracten: Leaseovernemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *