Tesla

Waarom de Tesla de beste elektrische auto is

Als je aan elektrische auto’s denkt, denk je al snel aan de Tesla. De Tesla is een elektrische auto ontwikkelt door de CEO van Tesla: Elon Musk. De auto heeft een prachtig, strak design. Elektrische auto’s trekken over het algemeen langzamer op. Maar bij de Tesla is dit niet het geval. De Tesla Model S haalt de snelheid van 100 kilometer per uur vanuit stilstand in 2,1 seconden. Waanzinnig snel. Daarnaast heeft de Tesla Model S een topsnelheid van 322 kilometer per uur. Het piekvermogen van de Tesla is 1020 pk. Maar natuurlijk kies je niet alleen daarom voor een tesla. Ook het interieur ziet er prachtig uit en je beschikt met een Tesla over het welbekende grote display scherm. Wat wel handig is om te weten is dat Tesla een eigen laadpaal heeft. De Tesla laadpaal is heeft ook een speciale kabel waarmee je de auto kan opladen. Wil je je Tesla opladen dan kan dit niet met alle laadpalen. Je zou het kunnen vergelijken met de Iphone. Hoever kan je rijden zonder de auto te moeten opladen? Het antwoord op die vraag is 628 kilometer. Dat is een aardige afstand die je kan afleggen zonder de auto te moeten opladen. Wanneer je een auto die op benzine rijdt hebt moet je zelf eerder tanken. Alle statistieken van de Tesla zijn beter dan die van andere elektrische auto’s. De Tesla is zelfs beter dan vrijwel alle auto’s die op benzine rijden. Je zou wel kunnen zeggen dat de Tesla in hetzelfde straatje past als de Audi, BMW en Mercedes. Alleen is de Tesla meer duurzaam en elektrisch. Het prijskaartje van de Tesla Model S is rond de 90000 Euro.

Waarom kiezen voor een elektrische auto?

Nu weet je waarom de Tesla de beste elektrische auto is. Maar waarom zou je kiezen voor een elektrische auto? Een elektrische auto stoot rond de 40 procent minder CO2 uit dan een auto die op benzine of diesel rijdt. Dit is gigantisch verschil. Wanneer je op groene stroom rijdt ben je nog beter bezig. Je kiest dus voor een elektrische auto voor het klimaat. Daarnaast zal de prijs van benzine duurder en duurder worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *