Verbeterde auto functionaliteit met side skirts en achterbumper

Zo het is weer rond kerst en oudjaar. Feestperiode natuurlijk. Vrij van werk. Extra zakcentje. Weet je waar je mij het meest gelukkig mee maakt? Sleutelen aan mijn auto. En waarom niet. Dus dit is hoe ik mijn vakantie aan het einde van 2018 ingepland heb: eerst even researchen wat ik en waar ik kan kopen leuke auto upgrades. En dan de dagen daarop zelf installeren om geld te besparen. Klinkt goed toch.

Enfin, dus ik beetje googelen, met een beetje googel werk vind je al snel de beste deals. En ik kwam uit op een website met de naam Carstyle.nl. Ziet er goed en betrouwbaar uit. Enfin wat ik altijd al wilde hebben zijn de zogenaamde side skirts. Zeg maar een soort strip voor aan de zijkant aan de auto onder de deuren. Wat het doel is? Eerlijk gezegd alleen maar esthetisch gezien, de auto er strakker en sportiever doen laten uitzien. Het overzicht van carstyle.nl hieromtrent kan men gemakkelijk vinden op deze URL. Zo gezegd zo gedaan al snel vond ik een kekke set side skirts die perfect zouden moeten passen op mijn bolide, dus toegevoegd aan het winkelmandje.

Daarna, wilde ik ook nieuwe achterbumpers. Dit dan meer vanwege de veiligheid i.p.v. het oog wil ook wat. Al kan een hippe achterbumper ook geen kwaad. Ik dacht laat ik maar direct mee bestellen op dezelfde website dan bespaar ik op de verzendkosten, zie hier het assortiment. Gelukkig hadden ze een set achterbumpers specifiek voor mijn auto in de uitverkoop dus dat is nog eens extra besparen.

De auto onderdelen had ik de volgende dag al in huis. Dat is wel erg snel moet ik zeggen, niets te klagen. Ben zeer blijf met de aankopen en op moment van schrijven ben ik bezig met installeren daar ben ik wel een paar daagjes zoet mee. Enfin ik zal foto’s met jullie delen wanneer het eindresultaat daar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *